Сьогодні, 4 серпня, у Голосіївському районі столиці одне з підприємств, яке розташоване на вулиці Набережно-Корчуватській, 136-Б, викинуло у води річки Коник величезний обсяг хімічних речовин.

Про це повідомив портал "Багнет".

Вода в річці стала темно-вишневого кольору. Це може привести до забруднення навколишнього середовища й загибелі живих організмів як у протоці, так і в Дніпрі.

"Викиди хімічних речовин тривають. Вода в річці постійно змінює колір, що неминуче призведе до екологічної катастрофи. Ні влада Києва, ні відповідні органи не поспішають вживати відповідних заходів", - ідеться в повідомленні.

Читайте також: Доля Качиного озера вирішиться восени

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Як раніше повідомляв портал "Знай", у мережі опублікували знімки цвітіння Київського моря, яке щільно покрилося зеленими плямами.