Президент Палати культури Грузії Давид Окіташвілі заявив, що зірве концерт британської групи Placebo в Тбілісі 7 липня, через жарт гітариста Стефана Олсдала про наслідки повені в грузинській столиці.

Про це повідомляє "Інтерфакс".

"У Placebo немає ніякого морального права приїжджати в Тбілісі, але це вирішувати організаторам. Особисто я, одна людина, зроблю все, щоб зірвати цей концерт помідорами і тухлими яйцями. Я не дозволю насміхатися над грузинським народом у хвилини випробувань і ображати загиблих", - підкреслив він.

Читайте також: З повінню в Тбілісі бореться екс-динамівець Каха Каладзе

Глава відомства додав, що його підтримає грузинська молодь та інші члени Палати культури.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Нагадаємо, 14 червня Олсдал пожартував про повінь у Тбілісі в соціальніх мережах. Він розмістив фотографію бегемота, який втік з Тбіліського зоопарку, і додав, що горить бажанням "приєднатися до цього цирку".

Пізніше в той же день музикант видалив невдалий жарт та вибачився.

"Я правда не хотів нікого образити. Я з нетерпінням чекаю можливості виступити в Грузії і щиро сподіваюся, що столиця дуже скоро стане на ноги і більше ніяких бід не відбудеться", - написав він у Instagram.

Декілька тварин втекли із Тбіліського зоопарку в ніч на 14 червня після сильного потопу, що зруйнував будівлі на його території. Частина з них потонули, інших застрелили силовики під час ліквідації наслідків повені.

Причиною потопу стала потужна злива, в результаті якої річка Вера вийшла з берегів. 15 червня в Грузії був оголошений днем ​​жалоби за загиблими. Через стихію померли 13 осіб, ще 37 постраждали.