Спецслужба по боротьбі з організованою злочинністю викрала кандидата в Київську міськраду, добровольця батальйону Київ-2 Андрія Медведько. Зараз молода людина знаходиться за адресою: вул. Горького, 114. Про це повідомив доброволець АТО і волонтер, Сергій Бондар.

Ситуація навколо вбивства Бузини стрімко розвивається. Раніше активіст був затриманий разом з командиром взводу Денисом Поліщуком за умисне вбивство журналіста. Глава МВС Аваков заявив, що в ході розслідування були виявлені докази причетності цих людей до скоєння злочину. Однак Бондар також повідомив про те, що слідчий Г.Могільний відмовився роз'яснювати подробиці цієї справи.

Читайте також: Правоохоронці затримали підозрюваних у розстрілі Бузини

Київського активіста викрали серед ночі. Знайомі та родичі Медведько висловлюють подив з приводу того, що сталося. Один з його друзів, Peter Savych написав на своїй сторінці в Facebook: "Сьогодні мав зустрічатися з Андрієм Медведько, бійцем Київ-2, моїм давнім побратимом по боротьбі за Київ. Він нещодавно звільнився з добровільного батальйону через тотальну корупцію і саботажу в міліції. Збирався сьогодні о другій надати мені якісь документи за злочинами керівництва МВС. Кілька годин тому був затриманий. Звинувачують ... у вбивстві Бузини. Реванш."

Читайте також: Заверуха дала свідчення проти підривників Roshen - "Реванш"

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще