Полтавська "Ворскла" програла загребському "Локомотиву" з рахунком 2: 3 і не змогла потрапити в наступний кваліфікаційний раунд Ліги Європи.

Рахунок за сумою двох матчів становить 2: 3. Хорвати відкрили рахунок в уже на першій хвилині матчу. Гості провели швидку контратаку, Петар Бочкай в карному майданчику обіграв гравця "Ворскли" і точно пробив повз Шуста.

На 45-й хвилині полтавчани заробили пенальті. Грездов зачепив Пердуту в штрафній. Бити пенальті доручили Хльобасу, але він не впорався із завданням. Воротар "Локомотива" відбив удар.

У другій хорвати допомогли "Ворсклі" зрівняти рахунок і самі собі забили гол. Його записали на Діно Періч. На 53-й хвилині гравці "Локомотива" знову забили, але вже в ворота полтавчан - 1: 2. Діно Періч знову засмутив воротаря "Ворскли" і забив третій м'яч. Полтавцям вдалося відіграти один м'яч на 74-й хвилині, але на більше сил не вистачило.

У підсумку далі боротиметься загребский "Локомотив". "Ворскла" ж покидає цей сезон єврокубків.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще