Дива не сталося і "Олександрія" не змогла пробитися в наступний кваліфікаційний раунд Ліги Європи.

Українська команда поступилася з рахунком 3-1 в хорватському місті Спліт місцевим "Хайдуку". Перший матч "Олександрія" програла за всіма параметрами - 0:3 і практично втратила всі шанси на подальшу участь в турнірі.

Рахунок в матчі-відповіді відкрила українська команда. На 13-й хвилині матчу Сергій Старенький пробив під ногою воротаря і м'яч залетів у ворота. Хорвати встановили паритет у двобої на 21-й хвилині матчу. Гравець "Хайдука" Зоран Ніжіч забив після навісу з кутового. Новак грубо помилився на виході і не дотягнувся до м'яча. Це був лише третій удар хорватською команди в поєдинку. Перший тайм завершився в нічию.

Гітченко в другій половині матчу збив у своєму штрафному Саїда і хорвати отримали право на пенальті. Тіно-Свен Сушич розвів м'яч і воротаря по різних кутах і рахунок став 2:1 на користь "Хайдука".

Через чотири хвилина на табло було вже 3: 1. Все той же Сушич забив гол зі штрафного удару. М'яч пролетів над стінкою і потрапив в сітку воріт.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

За підсумками двох поєдинків "Ворскла" програла з рахунком 6:1. "Хайдук" продовжить свій виступ в Лізі Європи.