Олег Коноплянка, батько і агент півзахисника "Дніпра" Євгена Коноплянки, розповів, чому затягується підписання контракту його сина з іспанською "Севільєю".

"Мій син не сказав "Ні" "Севільї". Але потрібно почекати. З деяких причин", - зізнався батько Коноплянки іспанській газеті ABC.

Також повідомляється, що найближчим часом відбудеться зустріч Коноплянки-старшого з керівництвом "Севільї" та власником "Дніпра" Ігорем Коломойським. На ній остаточно визначать, в яких відсотках іспанський та український клуби володітимуть грошима від майбутнього перепродажу футболіста.

Читайте також: Перехід Коноплянки в "Севілью" зривається

А тим часом, за Коноплянкою продовжує стежити англійський "Ліверпуль".

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Українець входить в шорт-лист трансферів англійців на випадок продажу в "Манчестер Сіті" півзахисника Рахіма Стерлінга.

Також стало відомо, що Коноплянка відкинув пропозицію турецького клубу "Бешикташ".

"Я вів переговори з Коноплянкою, але він нам тричі відмовляв. Однак ми на цьому не зупинимося. Правда, поки не можу сказати нічого нового", - заявив президент "Бешикташа" Фикрет Орман.

Відомо, що "Бешикташ" запропонував контракт Коноплянці на 13 млн євро.