Колишнього віце-прем'єр-міністра України Сергія Арбузова, який перебуває в міжнародній базі розшуку Інтерполу, помітили на економічному форумі в російському Санкт-Петербурзі.

Арбузова серед гостей форуму помітили користувачі соцмереж під час відеотрансляції. Як повідомляє ТСН, один із блогерів встиг зробити скріншот.

Як відомо, МВС офіційно оголосило в розшук колишнього першого віце-прем'єр-міністра України, екс-голову НБУ Сергія Арбузова ще рік тому.

Місцем зникнення Арбузова вважається Київ, датою - 22 травня 2014 року. Його звинувачують у присвоєнні та розтраті чужого майна у особливо великих розмірах.

Читайте також: Інтерпол відмовився розшукувати Захарченка

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Наприкінці січня 2015 року з'явилася інформація, що Арбузов надумав повернутися в Україну. Його адвокат тоді коментував, що екс-чиновника зупиняє хіба що страх бути ув'язненим.