Воротар київського "Динамо" 40-річний Олександр Шовковський встановив новий рекорд української Прем'єр-ліги. Він став найстаршим футболістом, який виграв чемпіонське звання.

Про це повідомляє канал "Футбол 24".

До цього рекорд належав воротарю донецького "Шахтаря" Дмитру Шуткову. Він встановив його у сезоні 2007-2008 років. Тоді голкіперу донецької команди було 36 років та 9 днів.

Найближчим до побиття рекорду був одноклубник Шуткова захисник В'ячеслав Шевчук. Він здобув чемпіонство разом з "Шахтарем" у сезоні 2013-2014 років у віці 34 роки та 363 дні.

Читайте також: Коноплянка і "Севілья" не можуть домовитися

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Проте голкіперу столичної команди вдалося перевершити рекордний показник відразу на 4 роки та 137 днів.

Нагадаємо, що Олександр Шовковський разом з київським "Динамо" є 13-кратним чемпіоном України, 11-кратним володарем Кубка країни, а також п'ять разів ставав переможцем Суперкубку.