Блогер знайшов закинуті автомобілі в лісі у Фінляндії. Про це повідомляє Livejournal.

Повідомляється, що незвичну знахідку блогер під ніком Aslan виявив під час подорожі країною.

Дивлячись на стан автівок видно, що чотири Mercedes перебувають тут давно.

"Коли ми завернули в пошуках гостьового будинку в інший поворот, ми виявили кладовище мерседесів. 4 мерси стояли впритул один до одного й за їх станом було видно, що стоять вони тут не перший рік. Через дорогу від них стояв п'ятий мерс. Що вони роблять у лісі? - виникло в нас питання", - написав блогер.

"Коли ми дісталися до гостьового будинку, то господиня сказала, що машини належать її сусідові, який настільки любить цю модель, що свого часу купив близько десятка (!) машин. Машини стоять скрізь на його ділянці й тихо гниють, на них він не їздить, під час однієї з гроз дерево впало на дві машини та розбило їх. Не дивлячись на зауваження сусідки, він так і не прибрав дерево, а машини собі стоять десятиліттями в лісі", - пояснив Aslan.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, що хлопчик викрав автобус заради здійснення мрії

Давня мрія стати водієм автобуса штовхнула одинадцятирічного жителя баварського міста Інгольштадт на викрадення цього транспортного засобу.