У Києві між учасниками дорожнього руху виник конфлікт, повідомляє Нацполіція.

У ході сварки один з водіїв, вичерпавши словесні аргументи, дістав травматичний пістолет і вистрілив в автомобіль опонента. На місці події працює слідчо-оперативна група Солом'янського управління поліції столиці.

Постраждалих немає.

Читайте також: Через ДТП у Борисполі госпіталізували двох осіб

Як раніше повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", стріляниною і пораненням людей закінчився черговий конфлікт між забудовником і небайдужими жителями Києва. Пригода сталася на Микільсько-Слобідській вулиці. Активісти, депутати та небайдужі мешканці столиці стверджують, що забудовник - корпорація "Укрбуд" незаконно перевищила свої повноваження й розширила межі будівельного майданчика. Щоб не дати вчинити протизаконні дії, кияни в ніч з 1 на 2 квітня вийшли на скандальне будівництво і повалили будівельний паркан. У відповідь отримали групу "тітушок", стрілянину та "коктейль Молотова".

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще