Громадяни Угорщини намагалися відкупитися від прикордонників за те, що в них вийшов термін дозволу перебування на території України.

Про це повідомляє Західне регіональне управління Держприкордонслужби в Facebook. Інцидент трапився на пункті пропуску Чопського загону. Легковий автомобіль Ford перетнув українсько-словацький кордон з двома пасажирами з Угорщини.

Прикордонники виявили, що чоловіки вичерпали термін перебування на території України. Угорські гості запропонували їм хабар, щоб вони "закрили очі" на це порушення. Безперешкодний перетин кордону кожен з них оцінив в 100 гривень.

Прикордонники відмовились від хабара й розповіли про цей випадок слідчим з Ужгородського відділення поліції. Правоохоронці кваліфікували злочин за статтею Кримінального кодексу "давання хабара". Громадянам Угорщини заборонили перетинати український кордон.

Нагадаємо "Знай.ua" повідомляв, медик лікарні в Харкові мав встановити за хабара пацієнту діагноз для призначення йому групи інвалідності.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення
Показати ще