Нацрада відмовила каналу у переоформленні концепції мовлення

Віна не дозволив випускати в ефір новини та зобов'язала повернутися до колишньої концепції мовлення, яка передбачала лише розважальні програми. Але на думку юриста телеканалу Василя Сметани, "112 Україна" має всі юридичні підстави для продовження інформаційного мовлення і продовжуватиме працювати, як і раніше.

"Регулятор може ініціювати застосування штрафних санкцій проти каналу в розмірі 5-15% від розміру ліцензійного збору телеканалу" - повідомив заступник голови Нацради Григорій Шверк, - "Всі п'ять компаній, що здійснюють мовлення каналу отримали попередження", - додав він.

Це вже третє попередження від Нацради, яке отримав "112 Україна.

Читайте також: Москаль залишив "ЛНР" без радіо і телебачення

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Нагадаємо, що в березні 2015 року з'явилася інформація про погрози закриття телеканалу "112 Україна". Це, нібито, відбулося після того, як телеканал обігнав у рейтингу 5-й канал, яким володіє Президент.