У російському селищі Леметь Нижегородської області з'явився міст, який буквально побудований на кістках. Його звели з надгробків.

Про це повідомляють російські ЗМІ. Старі надгробні плити знайшли на кладовищі, куди їх викинули після заміни на гранітні плити.

На такий крок місцева влада пішла, оскільки в бюджеті немає грошей на будівництво моста. Старий був дерев'яним і вимагав термінового ремонту. Про це жителі неодноразово просили у чиновників. В адміністрації селища заявили, що фінансування не заклали і тому вони так вирішили викрутиться так з ситуації.

Багато жителів селища побоюються і відмовляються ходити по новому мосту. Вони продовжують використовують стару зогнилу переправу.

Нагадаємо, росіянка прикувала ланцюгом 9-річного пасинка до стільця і зафіксувала її навісним замком, а вчинок пояснила його надмірної агресією.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще