Вночі харківська поліція затримала двох хлопців та одну дівчину під час вживання наркотиків. Молоді харків'яни робили собі внутрішньовенні ін'єкції біля будівлі одного з банків.

Як пише 057.ua, стражі порядку патрулювали місто, коли близько третьої години ночі побачили групу наркоманів. В руках хлопців та дівчини був шприц із сіро-бордовою речовиною. Вони хотіли вколоти її собі у вену.

Молоді люди не змогли пояснити копам, що знаходиться у шприцах, один з яких вони встигли використати. Речовину наркомани, за власними словами, купили у знайомих. На місце прибули слідчі, щоб розібратися у ситуації.

Компанію відвезли до поліцейського відділка. Виявилось, що 26-річний хлопець раніше вже притягався до кримінальної відповідальності. Усім трьом загрожує в'язниця за зберігання наркотиків.

Читайте також: Харків'янин варив наркотики у кафе (фото)

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Нещодавно харківські стражі порядку затримали чоловіка, який варив наркотики посеред кафе. Крім того, він мав при собі потужні знеболюючі таблетки.