Французька поліція затримала двох підозрюваних у причетності до атаки на редакцію сатиричного журналу "Charlie Hebdo" і магазин кошерних продуктів в Парижі. Їх заарештували 16 і 17 червня.

Про це повідомляє французьке видання "Le Parisien".

Одного з підозрюваних згадував ісламіст Амеді Кулібалі, обвинувачений у цій справі. Другого ідентифікували через кілька годин.

Читайте також: Charlie Hebdo висміяв Путіна (фото)

Нагадаємо, 7 січня в результаті нападу ісламістів на паризький офіс редакції французького журналу "Charlie Hebdo" загинули 12 осіб. Безліч людей по всьому світу виходили на мітинги, щоб підтримати працівників сатиричного журналу. До редакції надійшло близько 4,3 мільйона євро пожертвувань. Перше число видання, яке вийшло після нападу, розійшлося рекордним накладом вісім мільйонів примірників.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще