Минула доба у зоні АТО пройшла з чисельними порушеннями Мінських домовленостей з боку сепаратистів. Бойовики стріляли по українських позиціях на всіх напрямках з важкої зброї.

Як пише прес-центр штабу АТО, злочинні угрупування обстріляли вітчизняних бійців 54 рази станом на шосту годину ранку - 26 на Маріупольському та 23 на Донецькому напрямках, 5 разів у Луганській області. Більше за всіх дісталося Авдіївці, Світлодарську та Новоселівці. Там сепаратисти стріляли переважно з мінометів калібру 120.

На Маріупольському напрямку, а саме у Старогнатівці, Новотроїцькому, Березовому та Водяному проросійські бойовики використовували стрілецьку зброю. На усьому фронті спостерігалась активність снайперів.

На Луганщині було гаряче біля Новозванівки та Кримського. Там українські солдати потрапили під гранатометний обстріл.

Читайте також: Українські танкісти визначили кращого снайпера (ФОТО)

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Нагадаємо, вчора портал Znaj.UA писав про навчання української армії. На Рівненщині танкісти визначили кращого снайпера.