У Баку завершилися змагання зі спортивної гімнастики у багатоборстві, де у чоловіків чемпіоном став українець Олег Верняєв.

Наш спортсмен у підсумку за шість вправ набрав суму 90,332 балів.

Українець впевнено пройшов всю турнірну дистанцію не допустивши грубих помилок і жодного разу не отримавши оцінку менше 14,500 бала. Особливо йому вдалися вправи на коні (15,900) та опорний стрибок (15,300). В інших видах він отримав трохи менше 15 балів.

У підсумковій таблиці українець випередив екс-партнера по команді, який нині представляє Азербайджан Олега Степка. Трійку призерів замкнув Микита Ігнатьєв з Росії.

Читайте також: Друге золото українців в Баку завоювали лучники

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Таким чином, до титулів чемпіона світу та Європи Верняєв додав ще й нагороду вищої проби Європейських ігор.

"На мій погляд, мені вдалося обійти суперників тому, що моя програма дуже складна. Думаю, я вже її "накатав". Хоча є ще деякі проблеми. В Баку я їхав захищати свої титули. Думаю, після Європейських ігор можна буде боротися за титул абсолютного чемпіона світу", - сказав Верняєв для сайту НОК України.