За останні 20 років енерго-сировинна економіка ворожого сусіда - Росії - повністю зносилась, відтак, криза відкинула РФ далеко назад - в 90-ті - і ці процеси зараз не можливо зупинити.

На думку академіка Національної академії аграрних наук Павла Гайдуцького, за обсягами ВВП економіка Росії перебуває на рівні показників 1990 р., але за інвестиціями — вона відстала набагато більше. Таким чином, протягом двох останніх десятиліть економіка "працювала на знос".

Експер зауважив, що в Росії впала частка обробної промисловості, особливо машинобудування, однак зросла частка сировинних галузей, які працюють на експорт.

"Останні статистичні дані говорять про те, що в травні 2016 року чаші віртуальних ваг, на яких може бути зважений рівень економічної активності, після деяких коливань і вагань, схилилися все ж таки на користь "посилення рецесії", ніж на користь "завершення рецесії", - йдеться у статті видання dt.ua.

Нагадаємо, раніше повідомлялось, що Україна перемогла Росію в економічній війни, оскільки протягом трьох років поспіль в нашій країні відбувається повільне, однак економічне зростання , на відміну від рецесії в РФ.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще