У Києві, через кишкову паличку, не рекомендовано купатися відразу на декількох пляжах.

"Згідно з результатами санітарно-мікробіологічних досліджень покази бактерій групи кишкової палички на пляжах Райдужне і Тельбін перевищені", - розповіла в. о. директора Київського лабораторного центру Мар'яна Потебенько, передає портал replyua.net.

У свою чергу директор КП "Плесо" Денис Пікалов зазначив, що на цих пляжах були вивішені жовті та червоні прапори, які свідчать про те, що там або обмежено, або взагалі заборонено купатися.

"На внутрішніх водоймах Дніпровського району показники кишкової палички сьогодні або перевищують норми, або близькі до граничних показників. Тому краще відпочивати на дніпровських пляжах, а не в закритих водоймах. Скажімо, на Центральному, Дитячому та інших пляжах", - зазначив Пікалов.

Читайте також: Кавказці влаштували п'яні розбірки з київськими копами

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Як раніше повідомляв портал "Знай" у Києві з 7:00 7-го серпня і до 21:00 14-го серпня перекриють три смуги руху транспорту. Це пов'язано з проведенням капітального ремонту доріг по вул. Вадима Гетьмана від Індустріального шляхопроводу до шляхопроводу Караваєві дачі (парна сторона вул. Гетьмана).