Шевченківський районний суд Києва задовольнив клопотання слідчого та застосував запобіжний захід - тримання під вартою Денису Поліщуку, якого підозрюють у вбивстві журналіста Олеся Бузини.

Таке рішення оголосив слідчий суддя Володимир Бугіль, передає УНН.

"Клопотання слідчого задовольнити. Застосувати запобіжний захід у вигляді тримання під вартою тривалістю 60 діб", — оголосив рішення суддя.

Також суд визначив розмір застави. Вона становить 5 мільйонів грн. Після внесення цієї суми Поліщук зможе вийти з-під арешту.

Під час розгляду клопотання слідчого про арешт підозрюваний заявив, що не визнає себе винним у злочині, який йому інкримінують.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Читайте також: Підозрювані в убивстві Бузини все заперечують

Нагадаємо, міністр внутрішніх справ Арсен .Аваков сьогодні повідомив про затримання Андрія Медведька та Дениса Поліщука. Їх підозрюють у вбивстві журналіста Олеся Бузини. Його 16 квітня розстріляли вдень у дворі власного будинку. Він отримав 4 вогнепальних поранення, одне з яких у голову.