Американський кіноактор Арнольд Шварценеґґер прикинувся восковою фігурою у музеї мадам Тюссо в Голлівуді.

Про це пише The Inquistr.

Чоловік загримувався у "Термінатора", а коли відвідувачі підходили до "скульптури", щоб зробити фото, він починав з ними говорити.

Читайте також: Арнольд Шварценеґґер не впізнав Тома Круза

Наголошують, що акція стала частиною маркетингової кампанії фільму "Термінатор: Генезис", який вийде в прокат 2 липня, і благодійної програми All-Stars, в рамках якої актор збирає гроші на організацію позашкільних занять для дітей.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

В обмін на пожертви, які можна зробити на сайті Omaze, благодійників чекає "цифрове спасибі" від Шварценеґґера, одяг з автографами колишнього губернатора Каліфорнії, квитки на прем'єрний показ нового "Термінатора", а також особиста зустріч із актором.

Довідка. Арнольд Алоїс Шварценеґґер - американський культурист, бізнесмен і актор австрійського походження , політик-республіканець, 38-й губернатор Каліфорнії. Він був обраний на цю посаду в жовтні 2003 року і переобраний на другий термін в 2006 році.

За свою акторську кар'єру виконав головні ролі у безлічі фільмів, у тому числі "Геркулес в Нью-Йорку" (1970), "Конан-варвар" (1982), "Термінатор" (1984), "Близнюки" (1988), "Згадати все" (1990), "Термінатор 2: Судний день" (1991), "Бетмен і Робін" (1997),"Термінатор 3: Повстання машин" (2003), "Повернення героя" (2013) та ін.