Через збої в роботі комп'ютерної системи найбільший у світі перевізник - американська авіакомпанія Delta Airlines, скасувала всі свої рейси. Про це повідомив перевізник у своєму Twitter.

Внаслідок проблем із системою, пасажири не можуть зареєструватися на рейси.

Читайте також: За квиток на новий рейс Київ-Чернівці доведеться викласти 1126 гривень

Нині фахівці працюють над усуненням неполадок.

Також, портал Breaking News говорить про те, що Delta Airlines затримує рейси в лондонському Хітроу, аеропортах Лос-Анджелеса, Сіетл-Такома (штат Вашингтон), Сан-Франциско і Фьюмічіно в Римі.

Популярні новини зараз
Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити
Показати ще

Разом з тим, на московському сайті аеропорту Шереметьєво зазначено, що на рейс Москва - Нью-Йорк, який здійснюється перевізником Delta Airlines, щодня йде реєстрація.

Нагадаємо, що Delta Air Lines - найбільша авіакомпанія світу за трьома значущими критеріями (розмір флоту, обсяг пасажироперевезень і кількість пунктів призначення - ред.). ЇЇ маршрутна мережа охоплює країни Північної Америки, Південної Америки, Європи, Азії, Африки, Близького Сходу й Карибського бассейну. Також, в 2009 році Delta відкрила рейси до Австралії (між Лос-Анджелесом і Сіднеєм), що дало їй статус єдиного американського перевізника, який об'єднує всі континенти світу, за винятком Антарктиди.