За минулу добу, сепаратисти 90 разів порушували умови припинення вогню в зоні проведення антитерористичної опрації.

Про це повідомляє прес-центр АТО.

"Вздовж усієї лінії розмежування сторін злочинці били по позиціях українських військ з РСЗВ "Град", артилерії, бойових машин, стрілецької зброї та гранатометів", - ідеться в повідомленні.

Читайте також: Вояки врятували вівчарку Алісу, над якою знущалися терористи (фото)

Терористи помітно активізувались вночі - вони 55 разів обстрілювали українських військових та мирне населення.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Із 152-мм гаубиці вони вели вогонь по Широкій Балці неподалік Артемівська, та Широкиному. В районі Маріуполя зі 120-мм мінометів найманці били по Чермалику.

По Донецькому нарямку обстріляли Піски, Опитне, Красногорівку та Мар'їнку зі стрілецької зброї та мінометів калібру 82 мм.

Після опівночі російсько-терористичні бандформування вели вогонь по Золотому та Сокільниках на Луганщині.

Найбільш активно ворог обстрілював українські позиції в Мар'їнці, здійснивши не менше десяти обстрілів. Бойовики використовували 120-мм міномети, бойові машини піхоти, гранатомети та стрілецьку зброю.

"Під щільним вогневим прикриттям диверсійно-розвідувальні групи окупантів двічі спробували вибити наших воїнів з позицій. Проте вкотре такі спроби обернулись для бойовиків втратами і вони відступили", - розповів спікер прес-центру АТО Антон Миронович.