Президент футбольної асоціації Ліберії Муса Біліті заявив 18 червня про намір балотуватися на пост глави Міжнародної федерації футбольних асоціацій.

Про це повідомляє німецьке видання DW.

Біліті нагадав, що Африка має найбільшу кількість голосів у ФІФА. Континент представляє 54 делегати.

"Якщо Африка не висуне кандидата, це покаже нашу буденність і те, що ми здатні тільки голосувати і вибирати лідерів. Я думаю, це неправильно", - наголосив він.

Біліті став другим можливим кандидатом на пост президента ФІФА. Раніше про бажання балотуватися на цю посаду оголосив відомий у минулому бразильський футболіст Зіко.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Читайте також: Швейцарська прокуратура виявила підозрілі банківські операції FIFA

Нагадаємо, 28 травня в готелі швейцарського Цюріху за запитом США затримали сім високопосадовців ФІФА. Їх звинувачують у корупції та хабарництві.

У зв'язку з цим президент ФІФА Йозеф Блаттер вирішив піти з посади. Колишній функціонер футбольних асоціацій Чак Блейзер визнав, що отримував хабарі, коли ухвалював рішення щодо надання прав на проведення чемпіонату світу в 1998 та 2010 роках.