Чергова партія найманців з РФ прибула на Донбас.

Про це у Facebook повідомив координатор групи "Інформаційний опір", народний депутат Дмитро Тимчук.

До Донецької області новий підрозділ з Росії доставили автобусами. Всього приїхали близько 500 чол., частину з яких (близько 100 чол.) висадили в Макіївці.

Спорядження, зброю та бойову техніку для російських військових завезли до Донецька кілька днів тому. Самих бойовиків доставили в район Критого ринку, де вони переодяглися в камуфляж без відзнак.

Дві години потому посилені роти з даної групи (близько 220 чол.) командування перекинуло до Мар'їнки, де зараз йдуть активні бойові дії.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Читайте також: На "ДНР" Кремль витрачає чотири мільярди рублів щомісяця

"Зафіксовано прибуття в район н.п. Донецьк групи бойовиків (450-500 чол.), що пройшли підготовку в "навчальних таборах" російсько-терористичних військ в окупованому Криму та Ростові-на-Дону (РФ). Частина бойовиків - жителі Донбасу, не менше 70% - найманці з громадян РФ, в т.ч. амністовані кримінальники"- повідомив Тимчук.