Продовження популярного роману має назву "Грей". Видання вже потрапило на полиці книгарень США та Великобританії

Нова книга – це переказ сюжету першого роману, але від імені головного героя, багатія Крістіана Грея. Автор твору, Еріка Джеймс повідомила, що про це її попросили самі читачі. "Їх цікавлять його бажання, мотиви та складне минуле", - стверджує письменниця. "Окрім того, у кожної любовної історії завжди є дві сторони", - підкреслила вона.

За оцінками критиків, цей роман ніяк не для чоловіків. Адже тут йдеться про банальну любов, в перемішку з еротикою, а чоловіки таке не читають.

Читайте також: Рукопис другої книги "50 відтінків сірого" вкрали

Психологи змалювали портрет класичної читачки цих творів. Ось як виглядає вона за словами Емі Бономі: "Вона пиячить, і має щонайменше п'ять сексуальних партнерів".

Популярні новини зараз
Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Гороскоп на тиждень з 15 по 21 квітня для всіх знаків Зодіаку: визнання для Овнів, перешкоди Дів та шанси Риб Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

До слова, роман зробив письменницю Еріку Джеймс, мільярдеркою. Книга перекладена на 50 мов та розійшлася по світу накладом в 125 мільйонів екземплярів.

Нагадаємо, на світовий бестселер "50 відтінків сірого" знімають пародію в стилі "Дуже страшного кіно".