У новосибірському аеропорту "Толмачево" у Росії сталася пожежа. Рятувальники евакуювали близько 500 пасажирів. Про це пише Lenta.ru.

Повідомлення про загоряння в аеропорту "Толмачево" пожежники отримали в 6:48 за московським часом. Там спалахнув утеплювача фасаду будівлі терміналу "А", між другим і третім входом.

В результаті спалаху був пошкоджений утеплювач вентильованого фасаду будівлі на незначній площі. З терміналу аеропорту рятувальники евакуювали близько 500 людей.

Пожежу вдалося загасити і на роботу аеропорта вона майже не вплинула. Проте один рейс "Новосибірськ-Сочі" вимушено відклали на п'ять годин.

Читайте також: Броньовик випав з літака під час військових навчань в Росії

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Наразі встановлюються причини пожежі та збитки від неї. За попередньою інформацією, займання сталося через коротке замикання.

Нагадаємо, що раніше у аеропорту Казахстану очевидці помітили палаючий літак. Інцидент стався у місті Актау, коли повітряне судно готували до польоту. Пасажирів поблизу літака не було. В результаті постраждала лише інженер компанії-перевізника, який отримав опік руки.