Народний депутат від "Батьківщини" Надія Савченко заявила, що буде ночувати під Адміністрацією президента України разом із матерями українських військових, які потрапили у полон до проросійських бойовиків.

Про це нардеп у понеділок ввечері сказала в інтерв'ю 112 каналу.

"Деякі мами залишилися голодувати і стояти під АП. Вони хотіли сьогодні розбити намет, щоб залишитися на ніч. Їм це заборонили зробити. Зараз я їду на ніч туди, беру сестри машину, машини помічників, ставимо і будемо ночувати разом з мамами", - заявила Савченко.

"Матері будуть стояти, я сподіваюся. Якщо їм дорогі їхні діти, вони будуть стояти. Ми надамо їм всяку підтримку. Я буду стояти з ними по ночах, вдень я буду працювати", - додала вона.

Водночас перший заступник голови Верховної Ради Ірина Геращенко негативно поставилася до ідеї голодувати під АП.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Читайте також: Савченко делегувала переговори про полонених дружинам Порошенка і Медведчука

"І ось сьогодні, внаслідок певної акції під АП, кілька нещасних жінок прийняли рішення голодувати... Якби це хоч якось допомогло в звільненні хлопців, за яких ми б'ємося... Якби це хоч якось розтопило серця тих, в кого ключі від в'язниць заручників...", - написала вона на Facebook.

Ірина Геращенко звинуватила Надію Савченко в безвідповідальності, а організовану нею акцію назвала авантюрою.

"Як на мене - це безвідповідально і жорстоко втягувати родини заручників в подібні авантюри. Так використовувати їх відчай. Будемо робити все, аби вмовити мам і дружин повернутися додому, їм потрібні сили і витримка дочекатися своїх рідних", - додала Геращенко.

Як повідомляв сайт znaj.ua, Надія Савченко делегувала переговори про полонених дружинам Порошенка і Медведчука