31-річний турист із Китаю відчув усю гостинність Німеччини. Він загубив гаманець у Штутгарті та пішов до поліції, але замість допомоги у пошуках, чоловіку надали статус біженця.

Як пише Mashable, головною проблемою китайця, прізвище якого не розголошують, були складнощі перекладу. Він скористався програмою на смартфоні, але той замість заяви про вкрадений гаманець створив прохання про надання притулку.

Німецькі бюрократи швидко відправили китайця до притулку, і вже там стало відомо, що він хоче додому. Через те, що процес скасування статусу біженця і ФРН займає багато часу, чоловік провів у притулку 12 днів.

Зараз китайця відпустили з притулку, а він, замість того, щоб повернутись на батьківщину, відправився у додаткову подорож по Європі. Працівники міграційних служб, які надали чоловіку притулок розповіли, що в нього був украй нещасний вигляд.

Читайте також: Спортсмени-біженці зможуть виступити на Олімпіаді-2016

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Нагадаємо, Німеччина приймає біженців переважно з Сирії та інших країн Близького Сходу, які потерпають від війни. Минулого року європейська країна надала притулок мільйону осіб.