На Волині зареєстровано черговий випадок дитячого суїциду. Дев'ятирічна жителька Луцька намагалася покінчити життя самогубством.

Дівчинку, яка приїхала погостювати у м.Горохів, доставили у районну лікарню після опівночі. Фахівці діагноз встановили швидко – дитина намагалася покінчити життя самогубством. Гостя Горохова наковталась пігулок "Кетанол", - повідомляє джерело "Горохів – моє місто".

"Профілактика дитячого суїциду часто допомагає уникнути найстрашнішого – смерті дитини. Головне, що для цього необхідно – це увагу батьків до змін, що відбувається в поведінці дитини", - розповідає психолог-педагог Вернигора Сусанна Василівна.

Читайте далі: У Запоріжжі зниклу 8-річну дівчинку знайшли мертвою

Іншу дівчину, яка випила спиртне, а потім вжила отрутохімікат "Ратибор", лікарі врятувати не змогли. Вона померла у лікарні, так і не прийшовши до свідомості.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч
Показати ще