Автомобільна аварія за участю матері Кім Кардашьян, Кріс Дженнер, у якій в її Rolls Royce за 250 тисяч доларів врізалася Toyota Prius, на короткий час залишила її без авто, а винуватця аварії – надовго без машини і даху над головою.

Як пише портал TMZ, Toyota належала безробітному актору Джеку Уею, котрий перебивався випадковою роботою, не має власного житла і змушений був жити у своїй машині.

Після ДТП, винуватцем якого є Джек, бо поїхав на червоне світло, він залишився без машини. Грошей на її ремонт чи на купівлю нової у нього немає.

Читайте також: Rolls-Royce збудує флот кораблів-дронів

Судитися з Кріс Уей не збирається, вважаючи, що в суді він нічого не доведе проти такої багатої людини.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні
Показати ще

Кріс недовго страждала після втрати розкішного авто. Уже наступного ранку після інциденту доньки Кім, Хлое і Кортні подарували матері аналогічний автомобіль за такі ж гроші.

Сестри цілком можуть собі дозволити витрачати кошти на такі дорогі презенти. Як писав Znaj.ua, Кім Кардашьян увійшла в рейтинг найбагатших зірок світу за версією журналу Forbes.