Капітан англійського чемпіона "Лестер Сіті" Вес Морган упевнений, що його команді під силу захистити свій титул у наступному сезоні. Про це він розповів журналістам Sky Sports.

Вже в суботу "Лисиці" розпочинають Англійську Прем'єр-лігу матчем проти "Галл Сіті" на виїзді. Команда Раньєрі в міжсезоння залишилась без основного гравця Н'Голо Канте, який перебрався до "Челсі", однак капітан Морган упевнений, що втрата бійця залишиться непомітною.

"Те, що ми зробили минулого сезону, залишиться в моїй пам'яті на все життя. Але я впевнений, що нашій команді по силам повторити минулорічний успіх", - розповів Вес Морган.

Він також додав, що чемпіонат Англії 2016/17 буде складнішим, ніж минулий. Конкурентів "Лестера" тренуватимуть топ-тренери світу, на кшталт Моурінью, Гвардіоли й Конте, яких не було рік тому.

Читайте також: Nike присвятила рекламу першому олімпійцю-трансгендеру (ВІДЕО)

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Нагадаємо, "Лестер Сіті" сенсаційно виграв минулий чемпіонат Англії вперше за 132 роки. У матчі за Суперкубок країни команда поступилась оновленому "Манчестер Юнайтед".