У Верховну раду внесли закон про обов'язкове медичне обстеження стану психічного здоров'я кандидатів в депутати.

"Наразі деякі народні депутати не дотримуються норм моралі та вчиняють дії, якими фактично порушують присягу народного депутата, ганьблять не лише себе, а й державу в цілому. Лише людина з психічними розладами може навмисно ганьбити свою державу та її громадян", - ідеться у пояснювальній записки до законопроекту № 2118а.

Законопроект зареєстрував вчора депутат від групи "Воля народу" Олександр Оніщенко.

Читайте також: Лише 22 депутати відвідали всі пленарні засідання

Напередодні, депутат від "Народного фронту" Тетяна Чорновол звинуватила Оніщенка в тому, що він успадкував "газову імперію" Януковича і отримує з неї надприбутки.

Популярні новини зараз
Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень
Показати ще

"Цього олігарха звуть Олександр Онищенко. За часів Януковича він був менеджером Януковича, який курирував бізнес Януковича у сфері вітчизняного видобутку природного газу. Йому належать фірми "Пласт" і "Хас", які в рік добувають близько 100 мільйонів кубометрів газу", - заявила Чорновіл на брифінгу 16 червня.

Вона також звинуватила Онищенко в несплаті податків і відрахування 20% прибутків "людям Азарова".