В окупованому терористами "ДНР" Донецьку проходить новий мітинг біля будівлі так званого "уряду".

Про це повідомляє "ОстроВ".

"Під ОДА знову мітингують. Скандують "Захарченко", вхід блокують озброєні бойовики, народ начебто рушив до дверей, їх відігнали", - пишуть очевидці.

Донеччани повідомляють, що вчора ввечері мітинг під обладміністрацією проти обстрілів селища Октябрське знову атакували.

Раніше, 15 червня жителі селища Октябрський в Донецьку вимагали від самопроголошених влади припинити обстріли. Відразу після протесту лідер "ДНР" Олександр Захарченко заявив про намір "уряду" заборонити мітинги мирних жителів.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Він підкреслив, що на наступному засіданні буде підніматися питання про заборону, оскільки "республіка все-таки знаходиться у стані війни".

Читайте також: Захарченко боїться виїжджати за територію "ДНР"

"Адже можна зібрати мітинг а потім його розстріляти і звинуватити, що ми розігнали мітингувальників артилерією. Навіщо давати зайвий привід для звинувачень?" - заявив Захарченко.

Він вважає, що мітинг організували українська влада.