Керівництво ЛНР силоміць змушує вступати до політичної організації "Мир Луганщині", яку курує одіозний екс-регіонал та колишній прес-секретар Олександра Єфремова Родіон Мірошник.

Про це в інтернет-мережі повідомив місцевий блогер під псевдонімом tyler78.

Блогер вказує, що таким чином керівництво "ЛНР" готується до місцевих виборів, які відбудуться восени. Бюджетникам пропонують на вибір – або писати заяву на розрахунок, або вступати до організації.

"За цим стоїть Партія регіонів та особисто Єфремов. Партійним будівництвом займається Мірошник, схема обкатана. Схоже на формальне виконання Мінських домовленостей – на рахунок місцевих виборів тут вже не сумніваються. З підприємцями справи не такі, як з бюджетниками – силоміць їх не затягнеш, та й розуму у підприємців більше", - пише блогер.

За його словами, дехто з місцевих дізнається про свою наявність у списках політичної організації лише після перетину лінії розмежування – там людям кажуть, що вони стали посібниками сепаратистів та є у списках членів "Мир Луганщині".

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

Місцеві мешканці не приховують – шукають контакти та готові вступити у політичну організацію заради допомоги.

Читайте також: Ватажки "ЛНР" змушують шахтарів воювати або працювати задурно

"Я мати двох дітей – одній дитині 1,5 місяці, іншій 2,5 року. Підкажіть будь ласка – чи можна у вас дізнатися про гуманітарну допомогу? Я чула, що ви можете допомогти. Потрібна побутова хімія, памперси, взуття. Де можна отримати інформацію та допомогу?", - пише у соціальних мережах на сторінці організації Тетяна Гоголева.

"Я мама двох дітей, чоловіку не платять заробітну платню. Підкажіть будь ласка – можна у вас дізнатися про гуманітарну допомогу? Я чула, що ви можете допомогти", - питається Надія Власенко.

Таких прохань про допомогу на сторінці "Мир Луганщині" безліч.

"Готові хоч куди записатися, аби тільки щось дали", - коментує місцевий мешканець Григорій.

У Стаханові таку ж роботу, як Мірошник, проводить Сергій Жевлаков.

"Людей змушують писати заяви в обмін на щедрий пайок гуманітарної допомоги. В умовах бідності вибору немає, люди ставлять підпис за харчі. Тому організація швидко набирає своїх членів", - коментує блогер Денис Казанський.