В Одесі співробітники Служби безпеки провели успішну антитерористичну спецоперацію. В ході якої, вони затримали довірену особу лідера терористичного угруповання із назвою "комуністи-революціонери".

Про це повідомляє прес-служба СБУ.

Наразі сам лідер антиукраїнського руху, за інформацією спецслужби, переховується у Торезі, який контролюють бойовики терористичної організації "ДНР".

Одесит вже мав раніше судимість. Він отримав від свого куратора завдання налагодити контакти з представниками радикальних структур Одеси, а також створити підпільний рух, який мав би дестабілізувати обстановки в регіоні. Вони мали також організувати теракти.

Під час обшуку в оселі терориста працівники СБУ вилучили постріли для гранатомету,агітаційні матеріали та літературу антиукраїнського змісту, а також комп'ютерну техніку.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Читайте також: На Одеській залізниці стався вибух

Правоохоронці перевіряють інформація щодо причетності членів терористичного угруповання "комуністи-революціонери" до раніше здійснених диверсій в Одеській області.

Нагадаємо, в Одесі вдалося затримати підозрюваного у терактах проти волонтерських центрів.