Російський футбольний клуб "Динамо" відсторонили від участі в наступному сезоні розіграшу Ліги Європи. Причиною стало порушення правил фінансового fair-play Союзу європейських футбольних асоціацій.

Про це повідомляє агентство ТАСС.

За словами голови ради директорів клубу Василя Титова, додаткові санкції на клуб не накладені.

Московський клуб звинувачують в значному перевищенні ринкової вартості спонсорського контракту, а також частки зарплат футболістів у клубному бюджеті.

Генеральним спонсором і основним акціонером "Динамо" є російський банк "ВТБ".

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Читайте також: Кримську "Таврію" можуть відновити в Херсоні

Для того, щоб проблеми з відповідністю правилам фінансового fair-play більше не повторювалися, російська команда вирішила не продовжувати контракти з багатьма своїми футболістами. Це робиться для того, аби розвантажити зарплатну відомість клубу.

Крім того, за словами спортивного директора москвичів Гурама Аджоєва, "Динамо" надалі не буде платити гравцям більше ніж 2 млн. євро на рік.