Так США планували викачувати гроші з Росії-матінки. Про це епатажний політик заявив на телепередачі Володимира Соловйова.

Депутат Держдуми мав намір довести всім у студії, що невизнані Донецька і Луганська "народні республіки" є американським проектом.

Політик сказав, що Америці зовсім не потрібна єдина Україна з сильною владою, а навпаки - США необхідні безлічі подібних до "ДНР" і "ЛНР" маленьких республік, які буде забеспечувати РФ.

Ще одне дивне висловлювання Володимира Вольфовича у той вечір звучало так: "Українська влада цілком демократично бомбить Донбас". Досить суперечливо, враховуючи погляди пана Жириновського.

Читайте також: Вкрадений ноутбук Кобзона вже продають

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Голова ЛДПР вже не раз шокував громадськість подібними відверто дивними заявами. Наприклад, нещодавно він зголосився стати імператором "ДНР" і "ЛНР", що є ще більш підозрілим, якщо враховувати той "факт", що ці республіки були створені американцями.