Facebook додасть ще одну функцію вже на цьому тижні. Вона називається "подивитися першим (See First)" і відзначає, яку новину ви хочете побачити в першу чергу.

Про це повідомляє Vido.

"На питання про нову функцію Facebook обмежився лише загальними відповідями, сказавши, що "вони завжди вивчають нові способи поліпшень досвіду взаємодії з Facebook і в даний момент працюють над функцією, яка дозволить вказати, які новини ви хочете побачити у верхній частині стрічки", - ідеться в повідомленні.

Читайте також: У Facebook з'явився програвач музики

Тобто, цей варіант включає в себе не тільки людей і конкретні акаунти, але і сторінки співтовариств.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Водночас, YouTube запускає три новинних проекти: YouTube NewsWire, First Draft і Witness Media Lab. Про це компанія повідомила в своєму офіційному блозі.

YouTube NewsWire буде створюватися спільно з новинним агентством Storyful. Канал буде складатися з найцікавіших новинних відео, зроблених очевидцями.

Відео перевірятимуть на достовірність.

FirstDraft займатиметься питаннями пошуку інформації в соціальних мережах, її підтвердження та етики її використання в якості джерела.

На сайті проекту, який запрацює цієї осені, розміщатимуть докладні навчальні та роз'яснювальні матеріали і статті.

Проект Witness MediaLab присвячений боротьбі з порушеннями прав людини, в тому числі за допомогою зробленого очевидцями відео.

Однією з перших тем, які планують розглянути автори проекту, стане боротьба з неправомірним застосуванням насильства співробітниками правоохоронних органів в США.