Вчора увечорі в районі Мар'їнки на вибуховому пристрої підірвалася подружня пара. Про етос заявив начальник обласної міліції В'ячеслав Аброськін на своїй сторінці в Facebook.

"Сьогодні ввечері на одній з встановлених терористами розтяжок підірвалася подружня пара, чоловік, 1960 року народження, і жінка, 1972 року народження. Чоловік загинув, жінка з численними пораненнями поступила в лікарню", - написав він.

Також він застеріг українців від поїздок в таких небезпечних зонах. Аброськін уточнив, що терористи замінували дорогу між Маьінкой і Донецьком.

Про подібне висловлювався глава Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Геннадій Москаль, тому що в регіоні почастішали випадки підривів на мінах і фугасах, встановлених терористами на лінії розмежування.

Матеріал по темі: З диверсантами на Луганщині буде боротися Нацгвардія

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Нагадаємо, що в районі Мар'їнки терористи вчинив спробу прориву на бойові позиції сил АТО. В результаті запеклого бою, який тривав цілий день бойовики понесли втрати. В СБУ уточнили, що в боях загинули чотири російських військових і близько двох десятків бойовиків. Бійці АТО успішно відбили атаки сепаратистів.