Американського викладача, який приїхав до Полтавського мовного центру, пограбували на $ 7500. За словами його перекладачки Ірини Коновалової, місцева поліція не поспішає розбиратися зі справою.

Про це повідомили в інтернет-виданні "Полтавщина".

Мешканця США Майкла Бентлі, який приїхав для роботи вчителем у мовний центр "International House Poltava", пограбував орендодавець. Як повідомила його перекладачка Ірина, поліція змусила їх чекати, і не дає зрозумілих пояснень своєму вчинку.

"Ми постійно домовлялися з поліцією, що зустрінуться постраждалі, господар квартири та поліцейський. І кожен раз поліція переносила зустріч. Слідчий Яна Володимирівна говорить, що у неї паперова робота і порадила знайти оперативника. Знайшли його. Останній каже, що він розслідує вбивство, і наші проблеми для нього другорядні" - повідомила Ірина.

Також стало відомо, що у Майкла сталася трагедія, поки він чекав дій поліції. Він отримав повідомлення з США, що у нього померла родичка. Але так як він залишився без грошей, поїхати Майкл не може. Більше того, вчителю повідомили про порушення ним міграційного законодавства. Він перевищив своє перебування в 90 днів, хоча при влаштуванні на роботу його запевнили, що все законно.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай", журналіст "Громадське. Полтава" повісився, після того як здійснив крадіжку.

Автор: Галина Двуреченських