Прем'єр-міністр Росії Дмитро Мєдвєдєв заявив, що "якщо іншого варіанту не залишиться" для того, щоб "протверезити" Київ, то керівництво Росії може прийняти рішення про розрив дипломатичних відносин з Україною.

"Я б не хотів, щоб це так завершувалося, але якщо іншого варіанту впливу на ситуацію не залишиться, президент таке рішення, напевно, може прийняти", - сказав Медвєдєв. "Остаточне рішення приймається президентом країни, який веде зовнішньополітичний порядок денний країни", - цитує Мєдвєдєва російське агенство "ТАСС" .

Читайте також: Росія готова до ядерного удару по Україні

При цьому глава російського уряду порівняв сьогоднішню ситуацію в стосунках з Україною з подіями в Грузії у 2008 році.

"Що стосується розриву дипломатичних відносин, ви знаєте, в історії всяке бувало. Нагадаю, що після відомих подій у нас виявилися розірваними дипвідносини з Грузією", – сказав Мєдвєдєв.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Як повідомляв сайт znaj.ua, ситуація між Україною та Росією загострилася 10 серпня, коли ФСБ Росії заявила про затримання "організатора терактів" і ліквідацію "агентурної мережі Головного управління розвідки Міністерства оборони Збройних сил України".