Сьогодні потужний дощ обрушився на Бердянськ Запорізької області. На косі в Азовському морі в результаті негоди утворився смерч.

"Сьогодні день почався воістину дивно! На заняттях з йоги на пляжі почався дощ. Лише в кількох метрів від нас з моря зайнялась чудова веселка, але, правда, до неба дорости не встигла. Через 10 хвилин в море опустилися 2 смерчі. Невимовна краса! Один навпроти центрального пляжу (фото нижче), другий за середньої косою. Жодне судно під час природного явища, на щастя, не постраждало", - пише місцева мешканка Ledi La-Fleur на своїй сторінці Vkontakte.

Подібне явища відбувається, коли під час літньої грози бушує сильний вітер. Такі випадки спостерігали останній раз в минулому році.

Популярні новини зараз
Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Найсильніший смерч в місті був в 2008 році, який зруйнував хвилеріз і значно пошкодив будівлі на Близькій і Середній косі.

Матеріал по темі: У Дніпропетровську злива змила асфальт

Нагадаємо, що вчора в Дніпропетровську в результаті потужної грози затопило вулицю Карла Маркса.