На півночі анексованого Криму почалася мобілізація в військові підрозділи.

Про це повідомив блогер "Кримський бандерівець". Офіцерів запасу почали запрошувати до військкоматів в Ялті. Їм не уточнюють для чого це проводиться.

У центрі Ялти помітили військовий "КамАЗ". Він, судячи з військових номерів, належить до Північно-Кавказького військового округу. Місцеві жителі кажуть, що такої кількості бойової техніки не помічали на півострові ще з весни 2014. Вулицями Сімферополя ходять посилені патрулі окупантів, "самооборона" і так звані козаки в камуфляжі і папахах.

"На в'їзді в Щолкіно озброєний наряд поліцаїв, зупиняють і шмонають всі машини. Не здивуюся, якщо поліцаї прикривають підвезення мішків з цукром ", - кажуть кримчани, згадуючм теракти в Росії, де вибухова речовина прикривали цукром.

Нагадаємо, за провокаціями в Криму можуть стояти треті сили, які хочуть вирішити свої власні інтереси.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Підготував: Олександр Майер