Провокації Росії в анексованому Криму не досягли своєї мети, враховуючи реакцію на цей інцидент міжнародної спільноти.

Про це повідомив постійний представник України при Раді Європи Дмитро Кулеба.

"Очевидно, що головної своєї мети Росія не досягла. Мета ця полягала в тому, щоби покласти вину на Україну, виставити її провокатором. Але ми бачимо по реакції як європейських ЗМІ так і офіційних представників, що цієї мети Росія не досягла. Це головне", – сказав він.

За словами Кулеби, окремі "стримані" коментарі свідчать про те, що у Європі не хочуть загострення ситуацій і закликають сторони втриматись від ескалації конфлікту.

"Наскільки мені відомо із моїх контактів і контактів моїх колег – абсолютно чітко випливає, що провокація не пройшла на міжнародному рівні. Провину на Україну ніхто не покладає", – повідомив дипломат для hromadske.ua.

Популярні новини зараз
Пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти Київстару отримують дивні пропозиції Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Нагадаємо, раніше повідомлялось, що країни Заходу більше не вірять кремлівській пропаганді про "українських диверсантів" в Криму.