Поліція Харкова затримала п'яного водія Rolls-Royce, який виявився бізнесменом. Чоловік влаштував справжню істерику копам і відповів грубістю на кожне слово.

Відповідний ролик опублікували на YouTube очевидці події.

"У харківську поліцію надійшло повідомлення про водія з ознаками алкогольного сп'яніння, який сів за кермо автомобіля Rolls-Royce з російськими номерами. Як з'ясувалося, це був бізнесмен Дмитро Тейтельбаум. Він категорично відмовився проходити тест на алкоголь і досить бурхливо реагував на всі дії поліції", - сказано в коментарі до відео.

Читайте також: Харківські копи затримали індійського гуся (фото)

Тейтельбаум відмовився пройти тест на алкоголь, сказавши, що просто "п'є пиво і чекає водія".

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Втім, патрульні відзначили, що вони зупинили машину, коли за кермом знаходився нетверезий бізнесмен, і ніякого особистого водія там не було.

Нагадаємо, раніше у столиці на вулицю Шовковичну пішоходи викликали співробітників поліції. Причина - білий позашляховик "Рейндж Ровер" був припаркований на тротуарі і перегороджував пішохідний перехід. Коли затриману жінку привезли в управління, вона почала ображати патрульних. А потім напала на співробітницю компетентних органів.

Підготувала Марина Лонська