Сьогодні міліція спільно з представниками "Правого сектора" і військовими з шевронами "Укроп" провели перевірку на Мелітопольському черешневому ринку. Він розташований на південному виїзді з міста. Про це повідомляє Ріа Мелітополь.

Співробітники ринку злякалися несподіваного візиту. Видання повідомляє, що міліція і добровольці перевіряли оперативні дані про наявність на території ринку зброї та наркотиків.

Силовики перевірили документи у перекупників і торговців. Після цього деяких торговців посадили в мікроавтобус і відвезли. Переважно це були люди не слов'янської зовнішності.

"Відомо, що на ринку багато азербайджанців, які нібито і контролюють торгівлю черешнею, і встановлюють там свої порядки", - повідомляє місцевий житель.

Матеріал по темі: МВС та прокуратура проводять обшук на базі "Торнадо"

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Нагадаємо, що минулого четверга на ринку правоохоронці затримали продавця за підозрою у збуті наркотиків. При ньому була сумка з великою сумою грошей.