Спікер Адміністрації президента з питань АТО Андрій Лисенко на ьрадиційному брифінгу повідомив, що бійців підрозділів МВС, СБУ та ЗСУ перевірять на предмет судимостей і психічного здоров'я. Про це повідомляє УНН.

"Що стосується перевірки людей, які проходять службу в підрозділах МВС, служби безпеки або Збройних сил України, то дійсно повинна бути проведена обов'язкова перевірка людини. По-перше, щоб людина не була судима, і щоб у неї було відповідне психічне здоров'я, і вона мала військово-облікову спеціальність", - сказав А.Лисенко.

Він також додав, що відповідь на питання, як люди з судимостями потрапили до складу силових відомств, має дати слідство.

Матеріал по темі: МВС і прокуратура проводять обшук на базі "Торнадо"

Нагадаємо, військовий прокурор України Анатолій Матіос заявив, що в батальйоні "Торнадо" несли службу понад 40 осіб, які були раніше судимі. Сьогодні на їх базі в Луганській області МВС і прокуратура проводять обшук.

Популярні новини зараз
Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Також відомо, що в зоні АТО збільшилась кількість ДТП саме через те, що військові часто перебувають у нетверезому стані за кермом.