Почесний комбат полку "Дніпро-1″ Юрій Береза та рада попечителів полку вирішили нагородити найкращих бійців власними відзнаками. Про це повідомляє прес-служба полку у Facebook.

Для цього впровадили спеціальну нагороду, якою стане срібний нагрудний знак з написом "Воля або смерть".

У полку відзначили, що першими нагороду отримають бійці, які брали участь у звільненні селища Піски Донецької області наприкінці липня минулого року. Вояки підкреслюють, що ці військові утримують позиції майже рік і не лишають їх, обстоючи территоріальну цілісність України.

"Ми шануємо своїх героїв та їхні здобутки. Ми збережемо пам'ять про "Дніпро-1″ в серцях і душах людей. Адже поки живе полк — живі і всі наші побратими. Пам'ятаємо загиблих, шануємо живих",- наголошує комбат Юрій Береза.

Матеріал по темі: Джон Маккейн випив горілки з бійцями "Дніпро-1" (фото)

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Нагадаємо, що вчора бійці АТО з полку зустрілись з сенатором Джоном МакКейном, який був зворушений побутом українських вояк та їх мужністю.