Колишній тренер "Дніпра" Мирон Маркевич розповів, що все ще не отримав грошей, які йому заборгували у клубі. Він не збирається дарувати Коломойському свою зарплатню, тому готовий іти до суду.

"Іти до суду не хотілося б, тим паче у моєму віці. Але віддавати Коломойському гроші я теж не збираюся. Мені не здається, що він - найбідніша людина", - розповів Маркевич на каналі "Футбол 1".

Він також додав, що ніколи у житті ні з ким не судився, однак ця ситуація може змусити його звернутися до Феміди. За його словами, у "Дніпрі" не повідомляють, коли саме розрахуються з ним та з іншим персоналом.

Читайте також: Троє українських легкоатлетів виступатимуть у фіналі Олімпіади

Нагадаємо, через борги "Дніпро" дискваліфікували з Єврокубків, а саму команду залишив майже весь основний склад. Мирон Маркевич також відмовився тренувати фіналістів Ліги Європи 2015.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Абонентам Київстар та Vodafone дали важливі інструкції: інакше вигідного тарифу не бачити Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще